Qualis makelaar

 

Qualis is een label met klasse. Toegekend aan ruim 50 NVM-makelaars die hun sporen verdiend hebben in de bemiddeling van huizen in het hogere segment. Een selectie van makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke, veelal leidende, marktpositie.

MJM maakt als Qualis Makelaar gebruik van een gezamenlijke, actieve marketing bij de verkoopbemiddeling. Door deze krachtenbundeling maakt u als opdrachtgever gebruik van het netwerk van alle Qualis NVM Makelaars. Het Qualis-label is exclusief per werkgebied toegekend. Aan het Qualis-label herkent u daarom de makelaars met ervaring en een brede expertise in dit zo specifieke segment. Makelaars die kwaliteit de ruimte geven die het verdient. 

In de huidige woningmarkt is bij de verkoop van uw huis een doordachte verkoopstrategie vereist.
Er is in het midden- en hogere segment meer nodig dan alleen een plaatsing op Funda. De doelgroep voor deze huizen heeft haar woonwensen vaak al op orde. Men zoekt niet naar een nieuwe woning, maar staat in veel gevallen wel open voor een volgende stap in de wooncarrière. Deze potentiële kopers volgen dan ook niet altijd actief het aanbod op internet. Qualis NVM Makelaars brengt uw huis daarom ook onder de aandacht van deze latente kopers. Een onmisbaar onderdeel van de verkoopstrategie; komt men het nieuws niet halen, dan zullen we het moeten brengen! Bijkomend voordeel: door deze actieve benaderingwordt uw woning ook op Funda door meer mensen bekeken.
 

Qualis NVM Makelaars is met 50 NVM-kantoren succesvol in heel Nederland dankzij een gerichte inzet van Qualis Magazine, Qualis Gallery, de Qualis-pagina's in Het Financieel Dagblad op Qualis.nl en via het landelijk gespreide Qualis-netwerk . Samen met de Qualis Gallery wordt deze gericht verspreid in een landelijk netwerk van (potentiële) doelgroepen, relaties en diverse leestafels. Wilt u meer weten wat wij als Qualis Makelaar voor u kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring