Onze medewerkers

MJM makelaardij

Jacob Muller
Huizen verkopen betekent voor mij mensen begeleiden bij de aan- en/of verkoop van de plek waar men lief en leed met elkaar deelt. Dat vraagt om een betrokken makelaar die goed kan luisteren en zich in kan leven. Een woning is namelijk zoveel meer dan vier muren met een dak erop.

Iedere aan- of verkoop is anders, maar voor allen geldt dat ik het best haalbare resultaat eruit wil halen - zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Door het NVM lidmaatschap zijn klanten ervan verzekerd dat mijn kennis altijd up-to-date is.

Kernwoorden: ruimdenkend; authentiek; kennis van zaken; realistisch; maatschappelijk actief; eerlijk en toegankelijk voor iedereen.

Sociaal en maatschappelijke betrokkenheid vind ik belangrijk, dat vertaalt zich bij mij in:

Voorzitter ondernemersvereniging Westerbork

Voorzitter stichting Levendig Westerbork
Joris van Dop
Per mei 2018 ben ik in dienst van MJM (Makelaardij Jacob Muller) te Westerbork. De opleiding tot erkend Register Makelaar hoop ik binnen afzienbare tijd af te ronden. Jarenlange e rvaring als ondernemer en een periode als accountmanager hebben mij gevormd tot een sociaal betrokken ondernemende persoonlijkheid. Ik ben competetief ingesteld en zal altijd tot het uiterste gaan om het beste resultaat voor onze klanten te realiseren. Een huis (ver)kopen is een gebeurtenis die men slechts een aantal keer zal meemaken, waarbij emotie bijan altijd invloed heeft op het proces. Het is dan ook van groot belang om samen te werken met een betrokken, maar ook deskundig persoon. Kantooruren zeggen mij niets, feitelijk zijn wij 24/7 bezig met het behartigen van onze clientele.