Mijn favorieten

Verbouwingsadvies

MJM Verbouwingsadvies 

Unieke service van MJM
U heeft uw droomhuis gekocht, maar het kan zijn dat u nog wilt gaan verbouwen om het huis geheel aan uw wensen te laten voldoen.
Natuurlijk tegen een zo laag mogelijk budget. U kunt dan zelf een plan maken en dit vervolgens uitvoeren, maar indien u twijfels heeft over de aanpak, de kosten , de haalbaarheid enz. dan is een verbouwings advies van onze architect zeker raadzaam.
Geen verbouwing is hiervoor te klein of te groot.
 
MJM heeft architect John van Leeuwen in dienst, die garant staat voor een gedegen en professioneel advies. U bespaart hiermee onnodig hoge verbouwingskosten en bent verzekert van een optimale verbouwing, die aan al uw wensen zal voldoen.
In zijn advies wordt rekening gehouden met uw budget, de bouwkundige staat van de woning, de ruimtelijke kwaliteit van de woning, de te bereiken waardevermeerdering na de verbouwing en vooral het vermijden van onnodige en dure oplossingen.
 
U kunt met de architect een vrijblijvend oriënterend gesprek aanvragen, waarbij hij u een mondeling advies zal geven met de belangrijkste punten, waaraan u moet denken.
Misschien is een mondeling advies alleen al voldoende, maar u kunt ook beslissen meer werkzaamheden door hem te laten uitvoeren. Dit kan zijn alleen het maken van een schetsplan of het maken van een volledig verbouwingsplan en het indienen van de bouwaanvraag (indien noodzakelijk).

 
Ons advies: Wees slim en bespaar geld op uw verbouwing.

Ons advies aan elke koper, die verbouwingsplannen heeft  is om in altijd geval een gratis oriënterend gesprek met onze architect te maken en te kijken wat de beste mogelijkheden voor u zijn.
 

MJM Aankoopservice

Ook bij aankoop van een woning bij een andere makelaar kunt u gebruik maken van onze architect. Bijvoorbeeld als u een woning op het oog heeft in de omgeving Westerbork maar onzeker bent over de verbouwings mogelijkheden en wat de kosten van een eventuele verbouwing zullen bedragen. Voor een mondeling advies voor aankoop berekenen wij in dit geval een vast bedrag en natuurlijk kunt u na aankoop bij onze architect terecht voor de verdere uitwerking van de verbouwing